Ja!Partner - Praktijk voor Heelheid en Herstel

Ja!Partner brengt jou bij de mens achter jouw woorden, achter je maskers, achter je gedachten en gedrag. Situaties en omstandigheden hoeven niet langer jouw stemming te bepalen en jouw vrede te beïnvloeden wanneer je kunt zijn wie je altijd al was.

Maak een keuze hierboven...

photo Joke van Neerven - Kievit
 

Welkom!

Als gediplomeerd Coach en Multidisciplinair Therapeut, ben ik aangesloten bij beroepsvereniging CAT.

Na mijn ruime werkervaring in de commerciële dienstverlening, heb ik in 2010 Ja!Partner opgericht. Enige tijd na de geboorten van mijn 2 kinderen ben ik namelijk verschillende opleidingen gaan volgen die tegemoet kwamen aan mijn grote interesse in de psyche van de mens.

Vervolgens heb ik de stap gemaakt naar mental coaching, communicatietraining en therapeutisch werken, met volwassenen en in gezinnen. Dit heeft mij nieuwe inzichten en verdiepte expertise gebracht met betrekking tot het bedrijfsleven. Voortschrijdend zijn daardoor 2 verschillende focusgebieden voor Ja!Partner ontstaan: therapeutisch werk en de zakelijke dienstverlening.

Samenwerking, leiderschap, verbinden, communicatie, vinden van balans en veranderen vanuit de kern zijn mijn passie en de rode draad door het werk wat ik gedaan heb en nu met veel plezier doe.

Joke van Neerven - Kievit

Mental Coaching & Therapie

In niet meer dan 5 tot 8 sessies, over 5 tot 8 weken, biedt de aanpak van Ja!Partner jou inzichten, verwerking en handvatten voor groei.

Afhankelijk van jouw klacht, werken we aan:

  • Inzicht in dieper liggende oorzaken
  • Ombuigen van vastgeroest(/e) gedrag en communicatie
  • Omgaan met voor jou complexe emoties (emotieverwerking)
  • Contact met jouw oorspronkelijke behoeften, waarden en intenties
  • Loslaten en veranderen

De consulten zijn 1x per week en duren 1,5 uur. Tussen deze 5 sessies zul je actief het geleerde in praktijk brengen. Ieder volgend consult is er ruimte om te werken met wat dit teweeg bracht.

Anderhalve maand na de laatste sessie sluiten we af met een evaluatiegesprek.

Ja!Partner biedt coaching en therapie vanuit de kern. De focus ligt op verdiepend contact met wie jij bent, het herkennen van jouw structuren, loslaten van belemmeringen en verbinding via communicatie.

In tegenstelling tot coaching met actie- en stappenplannen, kent deze benadering een langdurig effect. Klanten ervaren handvatten te hebben gekregen waarmee ze zélf verder kunnen.
Het werken aan 'communicatie met jezelf' leert je vanuit verschillende disciplines naar je eigen gedrag, gevoelens en overtuigingen kijken. Deze bewustwording is de belangrijke eerste stap naar verandering. De oplossing komt dan namelijk vanuit de kern en positief resultaat op meerdere, zelfs onverwachte, gebieden is vervolgens een opvallend resultaat.
Mental coaching en therapie bij Ja!Partner zet jou op jouw unieke en persoonlijke weg naar emotionele vrijheid.

Balans tussen hart en hoofd is het doel. Rust, zelfvertrouwen en levensvreugde het gevolg.

Je relatie als springplank naar persoonlijke groei

Jij en je partner houden van elkaar. Toch gaat het de laatste tijd erg moeizaam, gesprekken worden vlug meningsverschillen, er zijn irritaties, jullie gaan steeds meer langs elkaar heen leven en soms vraag je je af: Is dit het nou ..?

Vroeg of laat kom je, óók in je relatie, jezelf tegen. Van heel subtiel tot overduidelijk verval jij in oude patronen en jouw partner in die van hem of haar.

Jullie zijn dan op een essentieel punt in jullie relatie gekomen! Ofwel is dit namelijk een kans tot verdieping en gezamenlijke groei ofwel het begin van een gevecht dat uiteindelijk nergens meer over gaat. De kunst van verbinding en ‘samen groeien’ is leren herkennen wat van jou is en wat van je partner, te kiezen voor verbindende communicatie en autonoom te blijven in diezelfde verbinding.

Willen jullie allebei de stap maken om jullie relatie te verdiepen en daarmee vooral jezelf als persoon verder ontwikkelen? Maak dan een afspraak voor een intake om te informeren naar de mogelijkheden voor jullie.

Groepsactiviteiten met Ja!Partner

Therapie en Mental Coaching zijn zeer persoonlijk en komen heel dicht bij. Het kan zijn dat je daar nog niet aan toe bent.

Groepsactiviteiten zijn wat dat betreft laagdrempeliger. Daarnaast kunnen er in de groepsdynamiek ook verrassende dingen gebeuren.

Numerologie berekenen
Te berekenen dag
Geboortedag
Geboortenaam

Ja!Partner Tarieven (Particulieren) 2020

Alle particuliere tarieven zijn inclusief BTW. Reiskosten worden bij consulten van meer dan 10km buiten Lemmer doorberekend. (€ 0,25/km).

Kosten voor particuliere trajecten kunnen deels vergoed worden door (aanvullende) zorgverzekeringen

Individueel

Kennismaking/intake (half uur): Gratis

  • Individueel consult, 1 uur: € 72,50
  • Individueel consult, 1,5 uur: € 100,-

Relatietherapie

  • Relatiecoaching, 2 uur: € 165,-

Bij afname van een strippenkaart van 5 consulten of meer geldt een korting van 10% op het totaalbedrag

Groepsactiviteiten

  • Deze activiteiten worden steeds via Facebook aangekondigd en tarieven zijn per geval verschillend.

Zie zakelijke trajecten.

Ja!Partner Agenda

Op dit moment zijn er geen geplande sessies of bijeenkomsten.

Waarom Ja!Partner

Onconventioneel & Multidisciplinair

Joke is geen standaard therapeut/coach. Ze werkt niet volgens het boekje en heeft een broertje dood aan technieken om de technieken. Joke durft af te wijken van het standaard pad en kiest liever voor wat in een specifieke situatie goed lijkt. Met haar grote kennis van hoe mensen zichzelf vaak vastdraaien en haar multidisciplinaire opleidingen (Joke is gediplomeerd therapeut) kan ze op vele manieren de diepte in met haar cliënten.

Intuïtief, Voelend & Empathisch

Joke heeft het in zich om intuïtief aan te voelen waar ze naartoe moet in gesprekken met clienten.
Ze heeft jarenlang gewerkt op een telefonische hulplijn waar ze, zonder er ooit labels aan te hangen, een natuurlijke gave bleek te hebben om heel snel te doorzien waar iemands pijn zat, en waar ze vaak in korte tijd in staat was mensen anders naar het onderhanden probleem te laten kijken, en met name milder naar zichzelf te zijn.

Levenservaring

Joke brengt een heel stuk levenservaring in. Ze heeft geleerd van complexe persoonlijke situaties, haar keuzes daarin, haar relaties, en van haar kinderen met speciale behoeften. Uit iedere ervaring is ze sterker naar voren gekomen.

iphone